طرز تهیه مرغ سوخاری بسیار اسان میباشد. هر فردی با هر مقدار مهارت در اشپزی میتواند این غذای خوشمزه را با تهیه چند مواد اولیه مثل فلافل یا سمبوسه به راحتی سرو کند. غذایی که در تمامی دنیا محبوب است. کمتر کسی پیدا میشود که از میل این غذا لذت نبرد. ما نیز به شما طرز تهیه مرغ سوخاری خوشمزه و لذیذ را اموزش میدهیم. تا در کنار عزیزانتان در یک شام نوش جان کنید.

طرز تهیه مرغ سوخاریساده خانگی

مواد لازم برای تهیه مرغ سوخاری برای 4 نفر که ما از سایت رستوران سراشپز ایران کمک گرفتیم:

مرغ ( ران یا سینه) 9 تکه
تخم مرغ 3 عدد
ادویه در توضیحات
ارد سفید 2 پیمانه
ارد سوخاری 1 پیمانه
روغن به اندازه نیاز
سس سیر 1کاسه
سیب زمینی 2 عدد
پیاز 1 عدد
سیر 2 حبه

برای طرز تهیه این غذاابتدا مرغ هارا پاک کرده و بشویید. درون ظرف شیشه ای مرغ هارا قرار دهید. در ادامه پیاز را پوست بگیرید و یشویید. پیاز را به صورت خلالی درشت خرد و به روی مرغ ها بریزید. در ادامه سیر را رنده کرده و به مواد حاوی مرغ و پیاز اضافه کنید. در ادامه زعفران دم کرده، فلفل سیاه و مقدار کمی نمک و پودر سیر را نیز به مواد اضافه میکنیم. مواد را به خوبی ورز بدهید تا با هم یکدست شوند. حال روی مواد را سلفون بکشید و به مدت 1 الی 2 ساعت درون یخچال قرار دهید.

در این زمان به سراغ اماده کردن پودر سوخاری و ارد سفید میرویم. درون ظرفی ارد سفید را الک کنید. درون ظرف مقدار کمی نمک به همراه یک قاشق چایی خوری پودر سیر نصف قاشق چایی خوری فلفل سیاه و نوک قاشق چایی خوری فلفل قرمز و کمی پاپریکا اضافه کنید. میتوانید برای خوش طعم شدن ان کمی پودر اویشن نیز به ان اضافه کنید. مواد را باهم ترکیب کنید تا یک دست شود.

پودر سوخاری را نیز درون ظرفی بریزید. اگر پودر سوخاری خامی دارید. به ان نمک فلفل سیاه و پاپریکا اضافه کنید. انرا هم بزنید تا یک دست شود. درون ظرف دیگری تخم مرغ هارا بشکنید. انرا هم بزنید تا کامل یک دست شوند. مقدار کمی پودر سیر و نمک و فلفل سیاه به ان اضافه کنید. بار دیگر انهارا هم بزنید تا مخلوط شوند.

طرز تهیه مرغ سوخاری

طرز تهیه مرغ سوخاریدر قابلمه

در ادامه طرز تهیه مرغ سوخاری مرغ هارا از یخچال خارج کنید. ابتدا مرغ را درون تخم مرغ کاملا بغلتانید. سپس مرغ های تخم مرغی شده را درون ظرف آرد سفید کنید و خوب ورز دهید. تا کاملا آرد جذب مرغ شود. مرغ آردی را دوباره درون ظرف تخم مرغ بگذارید. تا تخم مرغ به خورد آرد برود. مرغ ها را در ظرف پودر سوخاری فرو کنید. تا مرغ ها پودر را به خود جذب کنند. برای تمامی تکه ها این کار را تکرار کنید.

برای طرز تهیه مرغ سوخاریپولکی یک قابلمه مناسب بردارید. درون آن روغن را بریزید. روغن شما باید به حدی باشد که مرغ در آن غوطه ور شود. بعد از اینکه روغن شما خوب داغ شد. مرغ ها را درون قابلمه بریزید سپس حرارت گاز را بسیار کم کنید. تا هم مرغ ها بپزد و هم روی آن ترد و دلچسب شود. این کار حدود 30 الی 45 دقیقه طول می کشد.

به همراه مرغ سیب زمینی سرخ کرده را تهیه ببینید. برای اینکار همانطور که در طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده اموزش دادیم. پوست سیب زمینی را بگیرید. انرا بشویید و درون اب سرد بخوابانید. انرا خشک کنید. درون قابلمه با روغن سرخ کنید. در اخر درون کاسه سس سیر بزیرید. مرغ سوخاری را به همراه سیب زمینی سرو کنید. نوش جان

By

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *